Tammuz Family

CĂLĂTORIA TA ÎN PROGRAMUL DE MATERNITATE SUROGAT ÎNCEPE AICI!

Noi facem ca visele părinților să devină realitate

Despre noi

Tammuz Family este o companie internațională de maternitate surogat, fertilitate și donare de ovule, care oferă o gamă completă de programe complete de maternitate surogat, garantate. Compania a fost înființată de Doron Mamet-Meged în 2008 și în ultimul deceniu a devenit rapid una dintre cele mai importante agenții din lume, cu birouri în Suedia, Danemarca, Norvegia, Islanda, Finlanda, Statele Unite, Brazilia, Mexic, Portugalia, China, India, Africa de Sud, Australia și Israel. La Tammuz Family suntem specializați în a oferi cuplurilor de același sex, cuplurilor heterosexuale, bărbaților singuri și femeilor singure, programe de maternitate surogat rezonabile și la prețuri accesibile în SUA, Columbia, Georgia și Ucraina și suntem mândri că, până în prezent, mai mult de 1300 de copii s-au născut de la părinții adoptivi (PA) ai Tammuz Family. Taxele noastre mici de agenție și faptul că oferim TOATE serviciile, de la donarea de ovule, FIV și consultanță juridică etc. sub o singură umbrelă, ne diferențiază de concurenții noștri.

În plus față de programele inovatoare și revoluționare de surogat ale Tammuz, compania a dedicat nenumărate ore în încercarea de a schimba opinia publică despre surogat, la nivel internațional, și s-a aflat în prima linie a bătăliei juridice pentru a face surogatul accesibil tuturor, fără discriminare.

Surogații noștri

Tammuz Family este specializată în a oferi cuplurilor de același sex, cuplurilor heterosexuale, bărbaților singuri și femeilor singure, programe de maternitate surogat accesibile și la prețuri accesibile în SUA, Ucraina și Columbia. Suntem mândri că, până în prezent, mai mult de 1300 de copii s-au născut din părinții adoptivi ai Familiei Tammuz.

Donatorii noștri

Tammuz Family oferă o mare varietate de donatoare de ovule sud-africane, americane și latino-americane. Toate donatoarele de ovule ale Tammuz Family sunt supuse unui screening psihologic și medical, iar PA li se oferă profilul genetic al donatoarei, istoricul medical, educația, istoricul muncii, interesele/hobby-urile și istoricul medical al familiei. De asemenea, fotografiile sunt incluse în profilurile lor. Donatorii noștri sunt anonimi; cu toate acestea, unii donatori vor fi de acord să se “întâlnească” prin “Skype”. Viitorii părinți pot alege fie donații de ovule proaspete, fie congelate de la Banca de Ovule Tammuz, în funcție de plan și de program.

De ce Tammuz?

Surrogacy Programs

TU EȘTI ÎN CENTRUL ATENȚIEI

Tammuz Family sprijină pe deplin PA și le oferă cele mai bune și mai profesioniste și personale servicii posibile.

surrogacy support groups in Australia

COSTURI ACCESIBILE

Oferim o gamă de planuri la un cost accesibil. Taxele noastre de agenție sunt semnificativ mai mici decât ale altor agenții.

international surrogacy in New Zealand

MAME SUROGAT UȘOR DE GĂSIT

În funcție de destinație, timpul actual de așteptare pentru mamele surogat este între 0-3 luni.

surrogacy support groups in Australia

EXPERIENȚĂ

Din 2008, peste 1300 de copii s-au născut sub îndrumarea expertă a echipei globale Tammuz Family.

surrogacy agency in Australia

TOTUL ÎNTR-UN SINGUR LOC

Voi, PA, vă veți simți mai siguri și mai puțin stresați știind că noi coordonăm totul pentru voi, de la începutul călătoriei până la final și dincolo de aceasta, inclusiv potrivirea cu o mamă surogat, crearea de embrioni, efectuarea tuturor procedurilor medicale, oferirea de asistență juridică și consultanță în domeniul asigurărilor.

surrogacy support groups in Australia

COMMUNITATEA

Tammuz nu mai este doar o agenție. În ultimul deceniu am construit o comunitate și suntem mândri să menținem contactul cu PA, cu bebelușii lor și cu familiile lor.

surrogacy in New Zealand

VALORI

Încă de la înființare, Tammuz Family a lucrat din greu pentru a promova egalitatea și a face ca maternitatea surogat să fie accesibilă pentru toată lumea. Echipa noastră a avut un rol esențial în aducerea de schimbări în legislație și vom continua lupta până când egalitatea va fi obținută pentru fiecare IP care semnează cu Tammuz.

Surrogacy Programs

SERVICII ȘI ASISTENȚĂ

Tammuz Family sprijină PA pe tot parcursul călătoriei lor, până la nașterea copilului lor. Dar sprijinul nostru nu se oprește aici. Ne-am construit comunitatea acum mai bine de un deceniu și suntem mândri că am ajutat sute de familii după naștere, coordonând întâlniri regulate de Ziua Familiei și evenimente și ateliere speciale, în special pentru părinții aflați la prima naștere!

Descoperă cel mai
bun plan pentru tine!

La Tammuz, oferim o gamă de planuri în diverse destinații din întreaga lume. Fă clic mai jos pentru a descoperi cel mai bun plan pentru tine!

Familiile noastre

Familiile noastre

Contactează-ne

Contactează-ne și începe-ți astăzi periplul!
Echipa noastră de experți va fi bucuroasă să vă sprijine.

Tammuz News

Subscribe to our Newsletter

השאירו לנו הודעה
ונחזור אליכם במהרה